Me

Bildet mitt
Drammen, Buskerud, Norway
I’m a simple man from Drammen, Norway. 48 years old, married and have two daughters 17 and 19 years old. I enjoy taking photos of mostly everything, but my favourite is people in an environment. Photo is my main hobby, but I also like to keep fit, and spend time skiing in the wintertime and orienteering in summer both combined with running and weight lifting.

tirsdag 6. april 2010

"Menneskets beste venn!?" 2
7 kommentarer:

 1. Flott serie og spennende vinklinger. Særlig v1 falt godt i smak

  SvarSlett
 2. Artige bilder som får meg til å smile og tenke om mine fire hunder fra årene i Hellas...::)) V2 er bare så kult... samme er V1 mens V3 vekker min nysgjerighet om stedet og har en veldig spenende komp. I V4 kjenner meg i det blikket godt....men er det tørket jord ..?
  Kult...!!!!

  SvarSlett
 3. Hei Ivar og Isidoros!

  Takk Håvard!!

  Isidoros: Hadde du selv fire hunder!?

  Alle de 3 øverste bildene er tatt fra Arles i Sør Frankrike.
  Siste bildet er tatt en tørr sommer i Femundsmarka/Røros/Nordre del av Hedemark.
  En inntørket myrområde.
  Takker!!:)

  Mvh Svend

  SvarSlett
 4. Herlig serie. Bilde nr.3 er det jeg liker aller best. Her er det mye som skjer, noe som den store hunden gir totalt blanke i. Genialt med foten som kommer inn fra venstre, den gjør mye for bildet.

  SvarSlett
 5. Kjempestilig dette Svend.
  likte spesielt godt 3. bildet. Knall :)

  mvh
  Liv")

  SvarSlett
 6. Takk skal dere ha Stig Børre og Liv!

  Det gleder meg at dere liker nr: 3!
  Her skjer det mye og de forskjellige benstillingene oppmot hundene synes jeg ble artig situasjon. Benet som kommer inn fra veenstre kom plutselig inn i bilde da jeg var på vei/så inn i kameraet.

  Svend

  SvarSlett
 7. Igjen en herlig serie! Mange forskjellige vinklinger som gjør det spennende å se de! Må og si meg enig i at nr 3 er soleklar favoritt, (kongen som ligger og "slanger" seg som midtpunktet,...humoren er til de grader med i dette bildet)Like a lot!
  MVH Line

  SvarSlett